OM MINI A TURE

20 ÅRS HÅNDVÆRK


MINI A TURE blev grundlagt i København i 2002, og vi kan med stolthed sige, at vores tøj er resultatet af 20-års ægte håndværk.

Vores tøj er fri for identificerede skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer og lavet af certificerede økologiske eller genanvendte materialer. Helt fra begyndelsen har vi ønsket at klæde vores børn på i funktionelt og behageligt overtøj og dermed opmuntre dem til at få masser af dejlige oplevelser i naturen, uanset årstiden og vejret.

I dag er MINI A TURE overtøj til børn i alderen 0-12 år, og du finder også komplementære produkter og badetøj i vores kollektioner.

HVORFOR VÆLGE MINI A TURE?

20 ÅRS HÅNDVÆRK

CERTIFICERET OVERTØJGENANVENDTE MATERIALERINGEN SKADELIGE KEMIKALIER

SOCIALT & MILJØMÆSSIGT ANSVAR


Hos MINI A TURE føler vi et stort ansvar for kommende generationer – vores børn. Som tøjproducent er det vores ansvar at passe på planeten bedst muligt, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at arbejde med naturen og ikke imod den.

For hver MINI A TURE style, vi producerer, tilstræber vi at tage så bevidste og ansvarlige valg som muligt, når det kommer til materialer, produktionsmetoder og leverandører.

Vores tøj er lavet af certificerede økologiske eller genanvendte materialer og er fri for identificerede skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

Vi tror på, at vi kan bruge vores forretning til at gøre en positiv forskel i verden, og som led i denne tilgang arbejder vi udelukkende med certificerede leverandører og fabrikker. Herved kan vi forsikre dig om, at MINI A TURE tøj er produceret på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde ved hjælp af de nyeste produktionsmetoder og teknologier. At arbejdsvilkårene og lønforhold er gode.

FULD TRANSPARENS & DOKUMENTATION

Det er vigtigt for os at kunne dokumentere, at vi lever op til disse høje sociale og miljømæssige standarder for produktion og distribution af børnetøj. Derfor forpligter vi os til flere internationale certificeringer. I dag er vi stolte af at være en B Corp™ certificeret, GRS certificeret, GOTS certificeret og OEKO-TEX® certificeret virksomhed.

BLIV EN DEL AF
MINI A TURES VERDEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive fordele

Thank you!