Alt du skal vide om

MINI A TURE

I MINI A TURES UNIVERS finder du alt du skal vide om os. Om hvem vi er, vores certificeringer, vores garanti, vores materialer og alt muligt andet spændende.

Vores historie

20 ÅRS HÅNDVÆRK
MINI A TURE blev grundlagt i København i 2002, og vi kan med stolthed sige, at vores tøj er resultatet af 20-års ægte håndværk.

BCORP CERTIFICERET

En B Corp™ certificering er en 360-graders virksomhedscertificering, hvor virksomheden evalueres på mere end 300 forskellige parametre og skal opnå minimum 80 ud af 200 point for at blive certificeret.

GRS, GOTS & OEKO-TEX

Det er vigtigt for os at dokumentere, at vi lever op til disse høje sociale og miljømæssige standarder for produktion og distribution af børnetøj. Det er derfor vi forpligter os til flere internationale certificeringer.

BLIV FORHANDLER

Vil du være forhandler af MINI A TURE børneovertøj?

Her er et par grunde til, hvorfor du skal forhandle MINI A TURE i netop din butik.

Størrelsesguide

I tvivl om hvilken størrelse du skal vælge?
Lad os hjælpe dig!

Overtøjsguide

Vores overtøj lader børnene udforske naturen i al slags vejr, men det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige produkter.

FIND INSPIRATION

Find inspiration og få information om vores produkter og nyheder på vores Instragram profil.

PARTNERSKABER

Man er aldrig for lille til at gøre en forskel, er vores mantra. Og derfor er vi bl.a. en af hovedsponsorerne for Sunway Children’s Home, der
driver to børnehjem i Bodh Gaya i Indiens Bihar provins

MATERIALER & TEKNOLOGI

Vi føler et stort ansvar for kommende generationer – vores børn. Som tøjproducent er det vores ansvar at passe på planeten bedst muligt, og hver dag gør vi alt, hvad vi kan for at arbejde med naturen og ikke imod den.

PRODUKTION

Vi forsøger at tage størst mulig sociale og miljømæssige hensyn i hele vores forsyningskæde og sikre, at vores produkter er fri for identificerede skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer.

EMBALLAGE

Desværre kan vi ikke helt undgå brug af emballage. Men vi kan gøre vores bedste for at sikre, at den emballage, vi bruger, er produceret ansvarligt og af enten genanvendte og nedbrydelige materialer.